top of page

ANTWERPEN

Voor U visual solo.png
Erik dhamers.jpg
Christian Appels

15e plaats

Vlaams parlement

Ontmoet Christian Appels: Uw Stem voor een Bruisend Antwerpen

Geboren in 1970, in het hart van Sint-Andries, ben ik, Christian Appels, een echte Sinjoor. Opgegroeid in een horeca familie, heb ik de levendige buurten van de Veemarkt, Vogelmarkt, Kempische Dokken en Sint Jansplein van dichtbij meegemaakt. Met dertig jaar ervaring als DJ in het Antwerpse nachtleven en als voormalig uitbater van café La Boum, weet ik precies wat er speelt onder de bevolking van onze geliefde Koekenstad.

Ik ben niet de advocaat, professor of de man uit Brasschaat, maar een echte man van de straat. Ik ben iemand van weinig woorden, maar van concrete daden. Mijn aanpak is no-nonsense: wat je ziet is wat je krijgt, recht voor de raap, maar altijd met respect. Ik geef nooit op – dat is mijn mentaliteit.

Hoewel ik liever achter mijn discobar of toog zou staan, is het nu tijd om de huidige waanzin te stoppen. Het is tijd om de macht terug te geven aan jullie, het volk, in plaats van ons leven over te laten aan hen die hun beloftes niet nakomen en geen rekening houden met wat jullie werkelijk willen. We moeten een halt toeroepen aan degenen die niet eens verkozen zijn, maar jullie toch vertellen hoe te leven.

Het is tijd om het negatieve om te zetten in een nieuw en bruisend Antwerpen waar we ons, net zoals vroeger, weer met elkaar verbinden, elkaar respecteren en steunen. Bij mij geldt: You never walk alone.

Ik zet mij in voor de bescherming van de kleine zelfstandigen, de boeren, en vooral onze kinderen tegen een wereld vol camera's, uitsluiting, multinationals, censuur, en de beperking van de vrijheid van meningsuiting. Samen met jullie, of je nu links, rechts, of averechts denkt zoals ik, wil ik bouwen aan een stad die echt van ons is – waar we samen kunnen lachen, feesten en genieten van ons bolleke of Elixir d'Anvers.

Samen voor Antwerpen. #TZALWELZIJN


____

bottom of page