top of page

ANTWERPEN

Voor U visual solo.png
Erik dhamers.jpg
Jorn Damen

14e plaats

Vlaams parlement

Geboren in 1980 en altijd in Antwerpen gewoond.

Na het behalen van een master Economie heeft Jorn in de autosector gewerkt.

Van thuis uit was hij vaak met artistieke visies bezig; om zo na de nodige bijscholing het restauratie atelier van zijn vader verder te zetten en staat tevens op kunstbeurzen.

Jorn doet graag al eens een uitstapje naar andere bezigheden, zoals een renovatieproject of het leggen van elektriciteit of loodgieterij.

Met een grote interesse voor muziek en toneel volgde hij muzikale vormingen en woordkunst in het DKO. Ook zingen in koren prikkelt het enthousiasme van Jorn!

En als het kan, proeft hij al eens van andere culturen.

De liberale visie komt voorop! Het is makkelijk om te zeggen dat van alles en nog wat meer centen van de overheid moet hebben, maar de overheid en al haar uitgaven zijn in de loop van de jaren steeds verder ontspoord. Mensen moeten veel meer overhouden van wat ze verdiend hebben, zo kan iedereen weer sparen voor als het minder gaat!

Geef de burger zijn vrijheden terug en stop alle negativiteit. Door de oneindige overheidsinmenging zijn zelfs basisbehoeften voor velen onbetaalbaar geworden; tijd om het tij te keren en alle burgers naar positiviteit en vooruitgang te brengen!_____

bottom of page