top of page

ANTWERPEN

Voor U visual solo.png
Erik dhamers.jpg
Peter De Ceulaer

1e opvolger

Kamer van Volksvertegenwoordigers

Een banale boomer bediende die vindt dat het beter kan daar in Brussel, veel beter.
Het doel is duidelijk : een positief alternatief bieden in het centrum. Een frisse wind doen waaien door Brussel.

Gedaan met het geknoei en gefoefel : alle kandidaten van Voor U staan recht in hun schoenen en dienen enkel u, de kiezers.

Een halve eeuw geleden geboren in Wilrijk, daarna opgegroeid in de rand rond Antwerpen (Boechout, Zoersel, Berchem, Kontich en ook even 't Stad zelf). Vandaag is Kontich mijn thuis.

Tussendoor heb ik gestudeerd en gewoond in warmere landen oost en west, onderweg ergens een diploma in financien opgespeld gekregen, en toch eea beter zien werken elders dan hier.

Maar geregeld ook omgekeerd, en daarom ben ik echt wel fier op ons klein landje, en vind ik het de moeite waard om het te proberen te redden. Daarvoor moet het roer dan wel dringend omgegooid worden want Vivaldi en NVA loodsen ons recht naar de afgrond door schulden te maken, de overheid alsmaar uit te bouwen en werkers kreupel te belasten.

In mijn vrije tijd speel ik tennis en ben ik een enthousiaste (doch doorgaans slechte) doe-het-zelver.
Ik ben de trotse vader van 2 toffe jongedames, en al even gehuwd met een supervrouw.

Als 1ste opvolger steun ik onze lijsttrekker Frank Wouters en alle andere kandidaten van Voor U, en sta ik -net zoals in het gewone leven - klaar om mijn kameraden ter hulp te schieten indien dat ooit nodig zou zijn.

U heeft al genoeg betaald, dus we gaan voor beter, Voor U !___

bottom of page