top of page

ANTWERPEN

Voor U visual solo.png
Erik dhamers.jpg
João Aerts

4e opvolger

Kamer van Volksvertegenwoordigers

João Aerts is meer dan alleen een politieke kandidaat; hij is een visioen voor België, gedreven door een passie voor diepgaande politieke vernieuwing. Als kandidaat voor het federale parlement namens de partij "Voor U", zet João zich in voor een België waar de burgerstem krachtiger is dan ooit. Zijn wortels komen uit een lange lijn van hardwerkende families die bedrijven oprichten die tot de lokale bevolking bijdroegen, die hem een sterke werkethiek en de mentaliteit van de underdog hebben bijgebracht. Zijn unieke achtergrond als wereldreiziger en account manager heeft hem waardevolle inzichten gegeven in hoe overheden efficiënter kunnen opereren, iets wat hij nu naar België wil brengen.


Zijn motivatie voor politieke vernieuwing en verjonging komt voort uit directe ervaringen in meer dan 65 landen, waar hij leerde van diverse culturen en overheidssystemen. Deze ervaringen vormen de basis van zijn politieke visie, gericht op het creëren van een transparante en betrouwbare overheid die daadwerkelijk de belangen van haar burgers dient.

Specifiek streeft João naar verbeteringen in sectoren die dringend ondersteuning nodig hebben, zoals de landbouw en transport. Hij weet uit eerste hand dat de transportsector betere ondersteuning verdient en dit sluit aan bij zijn bredere visie voor een efficiënter België.

João's betrokkenheid bij sport als voormalig topzwematleet heeft hem ook een diep begrip gegeven van de noodzaak voor betere sportinfrastructuur en ondersteuning. Hij pleit voor een beleid dat atleten in staat stelt om zowel in hun sport als in hun carrière te excelleren zonder compromissen.

De toekomstvisie van João omvat ook het revitaliseren van de Belgische culturele sector. Hij ziet een toekomst voor België waar grote wereldkampioenschappen en culturele evenementen niet alleen mogelijk zijn, maar ook regelmatig plaatsvinden, waardoor België op de internationale kaart wordt gezet.

João Aerts belooft niet alleen politieke verandering, hij staat voor een transformatie waarbij elke Belg zich empowered voelt om deel te nemen aan het politieke proces.

Ondersteun João in zijn missie voor een rechtvaardiger, transparanter en vernieuwend België.

Doe mee met deze beweging van verandering en help ons samen een toekomst te bouwen waar iedereen trots op kan zijn.

Nieuwe Visie, Echte Verandering!____

bottom of page