top of page

ANTWERPEN

Voor U visual solo.png
Erik dhamers.jpg
Kelly Coutereel

10e plaats

Vlaams parlement

Hoi, Ik ben Kelly Coutereel wonende te Brecht en alleenstaande mama van een dochter van 15 jaar. Ik werk als administratief bediende in de bouw/telecom. Vermits dit vooral een mannenwereld is ben ik dus wel gewoon om mijn “mannetje” te staan. Ik doe ook aan vrijwilligerswerk in de gemeente Brecht want het contact met de mensen is altijd geweldig. Ik sla altijd graag een praatje met iedereen.

6 jaar geleden ben ik in de politiek gestapt en sindsdien de smaak te pakken. Ik ben een sociaal persoon, lach graag en hou van het leven. Aan mijn sterrenbeeld Steenbok kan je zien dat ik wel een koppig persoon kan zijn. Maar dit zie ik als iets positief. Als ik mij vastbijt in iets dan laat ik niet los. Dus voor mij geen half werk. Sinds “ corona” heb ik aan de lijve ondervonden dat de huidige politiek niet meer in dienst staat van de bevolking maar enkel aan zichzelf denkt en hiervan ten volle profiteert van de gewone werkmens. Zij hebben geprobeerd om onze vrijheid af te nemen. Vanaf het begin heb ik mij hiertegen verzet en gestreden voor de toekomst van onze kinderen. Deze strijd is zeker nog niet ten einde maar we blijven vechten.

Ook heb ik een enorm groot hart voor dieren. Mijn motto is dan ook altijd “adopt don’t shop”. Tevens ben ik al meer dan 20 jaar lid van GAIA. Hier is er ook nationaal nog veel werk aan om de dieren beter te beschermen.
Met Voor U willen wij dan ook een positief beleid gaan voeren. Ik ben trots om bij dit geweldig team te horen en samen gaan we voor een betere toekomst voor iedereen.

Dus op 9 juni reken ik op u!____

bottom of page