top of page

EUROPEES PARLEMENT

Voor U visual solo.png
marta.jpg
Kenneth Jah

4e opvolger

Europees parlement

Jah Kenneth is kandidaat voor het Europees Parlement, en iemand al 25 jaar zijn thuis in Belgie heeft. Jah belichaamt de geest van toewijding, veerkracht en compassie die essentieel zijn voor deze prestigieuze rol.

Jah's reis begon in het hart van de Belgische industriële sector, waar hij bijna een kwart eeuw onvermoeibaar in fabrieken heeft gewerkt. Deze ervaring heeft hem een goed inzicht gegeven in de uitdagingen waarmee arbeidersgezinnen, de ruggengraat van onze economie, worden geconfronteerd.

Jah's wortels in de beroepsbevolking gaan niet alleen over een baan; ze gaan over een toewijding aan het verbeteren van de levens van degenen die elke dag met hem samenwerken.

Maar de betrokkenheid van Jah reikt verder dan de fabrieksvloer. Hij is een toegewijde familieman, vader van vier kinderen en grootvader van twee kinderen, die het belang van stabiliteit en liefde bij het opvoeden van de volgende generatie waardeert. Zijn rol als familieman heeft zijn visie op een Europa dat met evenveel passie en toewijding voor al zijn kinderen en senioren zorgt, diepgaand beïnvloed.

Jah is ook een mensenrechtenactivist, die onvermoeibaar pleit voor de rechten en vrijheden die de hoeksteen vormen van onze Europese identiteit. Zijn drietalige vaardigheid in het Nederlands, Frans en Engels stelt hem in staat taalkundige en culturele barrières te overstijgen, waardoor hij een ideale vertegenwoordiger is voor onze diverse gemeenschap in het Europees Parlement.

In Jah Kenneth zie je niet zomaar een kandidaat, maar een baken van hoop en vooruitgang. Zijn levenswerk is een bewijs van de kracht van hard werken, dienstverlening aan de gemeenschap en inclusiviteit. Door voor Jah te kiezen, kiest u niet alleen een lid van het Europees Parlement; U onderschrijft een visie van een verenigd Europa dat elke stem waardeert. Een man die onder de mensen heeft geleefd, voor de mensen.

Laten we Jah Kenneth kiezen, een kandidaat die niet alleen onze uitdagingen begrijpt, maar er ook elke dag mee leeft. Jah

Kenneth vertegenwoordigt de beste van ons. Laten we ervoor zorgen dat hij ons vertegenwoordigt in het Europees Parlement.

bottom of page