top of page

OOST-VLAANDEREN

Voor U visual solo.png
IMG_1988.JPG
Ivan Bauwmans

5e opvolger

Vlaams parlement

Geboren in sint - Niklaas en opgeroeid in Haasdonk en wonende in sint -Niklaas.

Als zoon uit een zelfstandige gezin maakte ik op jonge leeftijd kennis met de mensen en wat er leefde binnen de samenleving. Zag lief en leef in de gezinnen die bij mijn ouder op de winkel kwamen. Het sociale in de mens sprak me al van jongs af aan.

 

Van kinds af wou ik al mensen helpen. In mijn tiener jaren was ik actief in een vereringen die EHBO op evenement verzorgde. Passie voor zorg werd groter en groter. Na mijn opleiding verpleegkundige. Begon mijn verpleegkundige op een dienst spoedgevallen in Antwerpen, na enkele jaren even intensieve en u terug op spoedgevallen. Vanuit mijn beroepsprofiel neem ik ook enkele mandaten binnen werkgroepen op om de zorg en zorgverleners te verdergingen en mee te denken wat we moeten doen naar de toekomst. Voor enkele internationale organisaties geef ik ook vorming binnen spoed en intensieve wereld.

 

Mijn ontspanning is ondersteunen in de thuisverpleging.

 

Graag wil ik samen met VOOR U gaan voor een optimale werking van de gezondheidszorg, zowel intramuraal in het ziekenhuis en woonzorgcentra, als extramuraal in de thuiszorg, huisartsen, de hulpverleningsdiensten

 

 

Buiten de zorg voor mensen ben ik ook een grote dierenvriend.

-

bottom of page