top of page

LIMBURG

Voor U visual solo.png
Vanessa T_F2.jpg
Jennifer Ariën

2e plaats

Vlaams Parlement

(Ham, 1 maart 1966)

Na mijn studies secretariaat moderne talen (Karel de Grote Hogeschool Antwerpen) en een specialisatie in reisleiding en toerisme begon ik mijn carrière in de luchthaven van Zaventem als check-in and boarding agent bij onze toenmalige luchtvaartmaatschappij SABENA.

In 1990 kreeg ik de kans om in Brussel als administratief medewerker aan de slag te gaan voor een internationaal gerenommeerd advocatenkantoor.

Tot 2007 werkte ik voor gedreven juristen, waarbij ik op de werkvloer best veel interesse ontwikkelde voor bescherming van handelsbelangen, het naleven van internationale afspraken en het beleid met betrekking tot niet-Europese industrietakken.

Eind 2007 was, ik als mama van een jonge dochter, klaar voor een uitdaging korter bij huis (Geel) op een financiële dienst waar ik wetenschappers mag ondersteunen in hun onafhankelijk onderzoek. Het zijn specialisten op gebied van voedselveiligheid, biotechnologie, opsporing van voedselfraude.

Als kleindochter van landbouwers, zeg ik stellig; laat de boeren hun land.

Als dochter van een vader die tot zijn zeventigste hard heeft gewerkt voor een lokale zelfstandige ondernemer, zeg ik ook; zonder ondernemers géén welvaart dus héél graag minder loonlasten!

Ik hou enorm van het maatschappelijk debat en denk graag mee over het verbeteren en veilig stellen van de toekomst voor mijn studerende kinderen.

Ik engageer mij dan ook ten volle om ‘mijn prachtige Limburg’ op elk vlak te steunen!

VOOR LIMBURG, VOOR U!
_____

bottom of page