top of page

LIMBURG

Voor U visual solo.png
Vanessa T_F2.jpg
Luc Schepens

3e opvolger

Vlaams parlement

67jaar oud en woonachtig in Sint-Truiden, is een gedreven kandidaat voor het Vlaams Parlement. Hij gelooft sterk in de kracht van luisteren naar de inwoners en het voeren van een duidelijk beleid. Voor hem is het stimuleren van sociale contacten essentieel, omdat hij gelooft dat bekendheid leidt tot begrip.

Als kandidaat van Voor U zet hij zich voor de volle 100% in. Voor U staat voor vernieuwing en brengt een positief politiek verhaal voor iedereen. Luc is gehuwd met Brigitte en trotse vader van Kimberly, grootvader van Kyuss en Ellie Mae. Hij voelt zich thuis tussen mensen, luistert graag naar hun verhalen en zoekt samen naar oplossingen.

Luc kent de politieke situatie door en door en ziet veel ruimte voor verbetering. Dankzij Voor U ziet hij echte mogelijkheden voor positieve verandering. Hij put energie uit uitdagingen en streeft naar succes en resultaten. "Dit gaat niet" of "Dit kan niet" zijn geen uitspraken die hij accepteert. Voor hem draait alles om het vinden van oplossingen, los van politieke spelletjes en partijpolitiek.

Daarnaast heeft Luc zich al vele jaren ingezet als vrijwilliger bij het Stadsarchief te Sint-Truiden. Hij heeft een 2-tal boeken geschreven omtrent Wereldoorlog I en II in Groot-Nieuwerkerken, waar hij bestuurslid is bij de lokale Heemkunde. Zijn toewijding aan het helpen van mensen is diepgeworteld, en door zijn vrijwilligerswerk kent hij als geen ander de uitdagingen binnen de wereld van genealogie en archivering. Met een scherp oog voor de behoeften van anderen, streeft Luc ernaar om oplossingen te vinden voor mensen die hun familiegeschiedenis willen kennen.

Als derde opvolger op de lijst voor het Vlaams Parlement Limburg, is Luc vastberaden om samen met een geweldig team te streven naar verkiezingswinst en te bouwen aan een betere toekomst voor alle inwoners.
____

bottom of page