top of page

ANTWERPEN

Voor U visual solo.png
Machteld van Bogaert.jpg
Machteld Mertens

4e plaats
Kamer van Volksvertegenwoordigers

Hallo, mijn naam is Machteld Mertens en 46 jaar jong en opgegroeid in de barmhartige Stede Geel en nu woonachtig in “de parel der Kempen, namelijk Westerlo en welbepaald in Oevel".

 

Vanaf mijn geboorte werd mij bijgebracht wat sociaal zijn betekende. Ik ben namelijk opgegroeid met een psychiatrische patiënt in huis (de wereldbefaamde en Unesco werelderfgoed gezinsverpleging), dit is zeker een meerwaarde geweest voor mij. Tevens ben ik opgegroeid met een vader die héél politiek geëngageerd was, hij was de medeoprichter van de partij Agalev en ook de lokale partij GNG (Groep Nieuw Geel).

 

In 2003 ben ik afgestudeerd als Boekhouder – Fiscalist aan de hogeschool Groep-T in Leuven, in het oude systeem niveau A1 en in het huidige systeem een professionele Bachelor.

 

Mijn hobby is muziek, ik ben dan ook klarinetiste bij harmonie De Eendracht uit Oosterlo (ik ben hier momenteel bijna 35 jaar lid) en ook nog actief lid als klarinetist bij harmonie Sint-Laurentius uit Zammel.

 

Daarom stel ik me graag ten dienste van onze maatschappij en zal steeds sociaal en toegankelijk blijven voor iedere medeburger.

 

Machteld Mertens is er Voor U!

-

bottom of page