top of page

ANTWERPEN

Voor U visual solo.png
Sander Marijnissen DSC02317.jpg
Sander Marijnissen

3e plaats
Kamer van Volksvertegenwoordigers

Hey daar, ik ben Sander Marijnissen – jullie buurman in de politiek!

Stel
je voor: opgroeien op een boerderij in Rijkevorsel (De Kempen), deel uitmakend van een bende van zeven kinderen. Dat was mijn jeugd – vol leven, avontuur, en onmiskenbaar de fundering van mijn enthousiaste en positieve kijk op het leven. Ondertussen ben ik 32 jaar en al een tijdje genesteld in het bruisende Antwerpen en wil ik mijn energie en passie inzetten voor iets dat mij écht aan het hart ligt: politiek met een persoonlijke touch en herkenbaarheid.

Als

business controller voor een internationaal bedrijf duik ik dagelijks in de cijfers, maar mijn ware passie? Die ligt in het verbinden van mensen, het vinden van gemeenschappelijke grond, en het samen bouwen aan een toekomst waar we allemaal trots op kunnen zijn. En laten we eerlijk zijn, dat doe ik met een stevige dosis no-nonsense communicatie – recht uit het hart, helder en begrijpelijk voor iedereen.

 

Mijn
politieke pad bij "Voor U" is er één van luisteren, leren, en doen. Ik geloof in een aanpak waarbij politiek niet iets is dat ver van je bed staat, maar juist iets dat deel uitmaakt van ons dagelijks leven. Bij de bakker, in de supermarkt, of gewoon bij jou op de stoep; ik wil die politiek zijn die luistert en spreekt in een taal die we alle begrijpen. Net daarom trek ik in de straten van de provincie Antwerpen in om met jullie in gesprek te gaan. Dit kan je volgen op mijn Instagram en Tiktok @sanderpolitico.

 

Korfbal
heeft me de kracht van teamwerk geleerd, iets wat ik meeneem in elk aspect van mijn leven en wat ik ook in de politiek wil meenemen. Na 26 jaar op het veld sta ik nog steeds tussen de lijnen voor Rijko en sta ik klaar om voor ons team te scoren, met dezelfde inzet en enthousiasme.

 

Wat
ik wil in de politiek? Verbinding. Echte gesprekken. Acties die ons dichter bij elkaar brengen en ons vooruithelpen. Ik sta voor een België waarin iedereen gehoord wordt, waar transparantie en integriteit geen loze beloften zijn, en waar we hand in hand werken aan een duurzame toekomst. Waar volksvertegenwoordigers denken aan het volk en niet aan partijbelangen.

In
mijn vrije tijd vind je me reizend, sportend of genietend van de kleine, spontane momenten die het leven zo waardevol maken. Die momenten herinneren mij eraan waarom ik doe wat ik doe: voor een wereld waarin ook onze kinderen kunnen bloeien en groeien.

Dus,
laten we dit samen doen. Ik ben er klaar voor om jouw stem te zijn, om samen lachend, dromend, en vooral handelend de wereld een beetje beter te maken. Want samen, maken we het verschil.

Tot snel in de buurt!

Sander

-

bottom of page