top of page

VLAAMS-BRABANT

Voor U visual solo.png
Vandervelden.jpg
Geert Stas

5e plaats

Vlaams parlement

Stas Geert, 57 jaar oud en woonachtig in Werchter, is een gedreven kandidaat voor het Vlaams Parlement. Hij gelooft sterk in de kracht van luisteren naar de inwoners en het voeren van een duidelijk beleid. Voor hem is het stimuleren van sociale contacten essentieel, omdat hij gelooft dat bekendheid leidt tot begrip.

Als kandidaat van Voor U, zet hij zich voor de volle 100% in. Voor U staat voor vernieuwing en brengt een positief politiek verhaal voor iedereen. Stas is gehuwd met Elke en trotse vader van Bo, Cato, Tibo en Lobke. Hij voelt zich thuis tussen mensen, luistert graag naar hun verhalen en zoekt samen naar oplossingen.

Stas kent de politieke situatie door en door en ziet veel ruimte voor verbetering. Dankzij Voor U ziet hij echte mogelijkheden voor positieve verandering. Hij put energie uit uitdagingen en streeft naar succes en resultaten. "Dit gaat niet" of "dit kan niet" zijn geen uitspraken die hij accepteert. Voor hem draait alles om het vinden van oplossingen, los van politieke spelletjes en partijpolitiek.

Daarnaast heeft Stas zich al vele jaren ingezet als vrijwilliger in het Gasthuisberg te Leuven. Zijn toewijding aan het helpen van mensen is diepgeworteld, en door zijn vrijwilligerswerk kent hij als geen ander de uitdagingen binnen de gezondheidszorg. Met een scherp oog voor de behoeften van anderen, streeft Stas ernaar om oplossingen te vinden die de gezondheidszorg voor iedereen verbeteren.

Als vijfde op de lijst voor het Vlaams Parlement, is Stas vastberaden om samen met een geweldig team te streven naar verkiezingswinst en te bouwen aan een betere toekomst voor alle inwoners.


-

bottom of page