top of page

VLAAMS-BRABANT

Voor U visual solo.png
Vandervelden.jpg
Kim Aertgeerts

10e opvolger

Vlaams parlement

Kim Aertgeerts, 35 jaar oud en woonachtig in Tremelo, brengt een uniek perspectief naar onze beweging.

Als zelfstandig thuisverpleegster en toegewijde moeder van twee prachtige kinderen, heeft Kim de realiteit van het dagelijks leven van Vlamingen van dichtbij ervaren. Ondanks haar gebrek aan politieke ervaring, heeft Kim de moed en vastberadenheid om op te komen voor de behoeften van haar medeburgers.

In haar werk als verpleegkundige heeft Kim de gevolgen gezien van een overheid die te weinig doet voor haar burgers. De constante besparingen hebben de zorgsector aangetast, waardoor er te weinig tijd is om patiënten adequaat op te volgen. Maar Kim ziet ook dat deze problemen niet beperkt blijven tot de gezondheidszorg. Op vele gebieden heeft de overheid de Vlamingen in de steek gelaten.

Kim gelooft in een meer menselijk beleid, waarin de behoeften van individuen centraal staan. Ze is vastbesloten om verandering te brengen en Vlaanderen opnieuw op de kaart te zetten als een regio waarin de menselijke waardigheid en het welzijn van iedereen voorop staan.

Door zich aan te sluiten bij Voor U, wil Kim een krachtige stem zijn voor alle Vlamingen die verandering willen zien. Samen met onze beweging zal ze zich inzetten voor een betere toekomst, waarin niemand achterblijft en waarin het welzijn van alle burgers wordt gegarandeerd.


____

bottom of page