top of page

VLAAMS-BRABANT

Voor U visual solo.png
Vandervelden.jpg
Lorena Moura Reis

7e opvolger

Vlaams parlement

Lorena Moura Reis uit Tervuren brengt een unieke achtergrond en een diepgaande passie voor de gemeenschap met zich mee.

Geboren in Brazilië en later verhuisd naar België, heeft Lorena een rijkdom aan ervaringen en perspectieven die haar kandidatuur verrijken. Als trotse moeder van een 13-jarige dochter, heeft ze een diepe verbondenheid met haar gezin en haar omgeving. Hoewel ze nog steeds geniet van haar wortels in Brazilië, heeft Lorena ook een liefde ontwikkeld voor de Belgische cultuur, met name voor de heerlijke Belgische frietjes met stoofvlees.

Haar pad naar dit punt was niet altijd gemakkelijk. Als jongere op school werd Lorena geconfronteerd met uitdagingen, maar ze zette door en behaalde uiteindelijk haar diploma in decoratie via tweede kans onderwijs. Deze ervaring heeft haar gevormd en haar gedrevenheid versterkt om anderen te helpen bij het overwinnen van obstakels.

Echter, het is Lorena's diepgaande interesse in de mentale gezondheid van onze kinderen die haar echt onderscheidt. Ze heeft opgemerkt dat er de afgelopen jaren te weinig aandacht is besteed aan dit cruciale aspect van onze samenleving. Daarom staat het hoog op haar agenda om dit onderwerp centraal te stellen in het politieke debat. Lorena wil ervoor zorgen dat er meer aandacht wordt besteed aan het welzijn van kinderen, zowel op school als daarbuiten. Ze gelooft sterk in het belang van het leren omgaan met emoties en het bevorderen van veerkracht bij jonge mensen. Voor haar is het intellectuele aspect van onderwijs belangrijk, maar ze is ervan overtuigd dat er meer is dan alleen dat.

Met Lorena Moura als onze kandidaat, beloven we een stem te bieden aan degenen die vaak over het hoofd worden gezien. We gaan samen voor een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om te gedijen. Stem voor Lorena, stem voor een betere toekomst voor ons allemaal.
____

bottom of page