top of page

VLAAMS-BRABANT

Voor U visual solo.png
Vandervelden.jpg
Stefanie Meyen

11e plaats

Vlaams parlement

Ambitieus? Zeker! Maar vooral iemand die vastberaden is om van onze regio en ons land een betere plaats te maken. Stefanie Meyen is een gedreven en toegewijde kandidaat die klaarstaat om positieve veranderingen te realiseren voor en met de mensen.

Als customer service manager is Stefanie dagelijks bezig met het horen en begrijpen van de uitdagingen en noden van klanten. Ze zet deze inzichten om in concrete oplossingen, gedreven door empathie, communicatie, en samenwerking. Deze vaardigheden wil ze nu inzetten in de politiek om een positieve verandering teweeg te brengen, waarbij de mens achter de stem centraal staat.

Stefanie's aanpak is gebaseerd op enkele kernprincipes:

Zet problemen om in voordelen: Stefanie gelooft in het gestructureerd ontwarren en oplossen van problemen. Haar intuïtie, gecombineerd met gegevens en analyses, stelt haar in staat om de juiste beslissingen te nemen, wat essentieel is in de huidige politieke klimaat.

Samen bereikt iedereen meer: Door met elkaar in gesprek te gaan en de toegevoegde waarde van elk onderdeel van onze besturen te erkennen, wil Stefanie efficiëntie en groei bevorderen. Ze denkt in termen van oplossingen, niet van posities, en streeft ernaar de macht dichter bij de mensen te brengen.

Resultaatgericht zijn combineren met de mens erachter: Stefanie weet dat cijfers belangrijk zijn, maar het menselijke aspect mag nooit over het hoofd worden gezien. Ze streeft naar meer mensen aan het werk, een hoger netto loon en een vangnet voor iedereen, zolang het geen hangmat wordt.

Je kunt niet groeien als je niet bereid bent te veranderen: Stefanie pleit voor echte verandering door de juiste punten aan te pakken en te luisteren naar de mensen op straat. Ze wil beter reageren op situaties en kwaliteitsvolle beslissingen nemen, met speciale aandacht voor het verbeteren van ons onderwijs.

Work hard, play hard: In haar vrije tijd geniet Stefanie van tafelvoetbal, lezen, en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. Maar bovenal is haar zoontje het belangrijkste in haar leven.

Met haar motto "Samen voor positieve verandering, samen voor u" nodigt Stefanie Meyen u uit om op haar te stemmen op 9 juni. ❤️ Stem voor Stefanie Meyen ❤️


___

bottom of page