top of page

VLAAMS-BRABANT

Voor U visual solo.png
Vandervelden.jpg
Steven Van Laethem

9e plaats

Vlaams parlement

Steven Van Laethem uit Asse is een echte lokale stem voor onze gemeenschap. Als echtgenoot van Elke en trotse vader van Tibeau en Manon, kent hij als geen ander het belang van een veilige en welvarende omgeving voor onze gezinnen.Stevens interesse in politiek is altijd levendig geweest, en nu zet hij voor de eerste keer zijn naam op de lijst Voor U. Als fervent kijker van Villa Politica blijft hij goed op de hoogte van de nationale en lokale politieke ontwikkelingen. Naast zijn betrokkenheid bij de politiek, is Steven actief geweest als burenbemiddelaar en heeft hij een cursus gevolgd om gemachtigd opzichter te worden. En voor de toekomst, staat de opleiding tot cyberpreventieadviseur bij AMOW op zijn planning.

Een belangrijk punt in Stevens politieke agenda is de strijd tegen verschillende vormen van bedrog, zoals fraude via mail, telefoon, bankkaarten en sexting. Niemand mag slachtoffer worden van deze praktijken, en vooral onze kinderen verdienen bescherming in een steeds digitaler wordende wereld. De recente coronaperiode heeft ook nieuwe uitdagingen aan het licht gebracht, zoals de groeiende behoefte aan logopedie bij leerlingen in het lager onderwijs. Steven pleit ervoor dat logopedie toegankelijker wordt, zonder beperkingen in aantal sessies of terugbetalingen. Elk kind verdient immers de beste kansen op een goede ontwikkeling.

Met een uitgesproken mening over verschillende onderwerpen en een directe aanpak, neemt Steven geen blad voor de mond. Als lid van het comité voor preventie en bescherming op het werk bij Delhaize en als lid van ACV-Puls, is hij ook nauw betrokken bij arbeidskwesties en sociale vraagstukken. Samen met Voor U wil hij werken aan een betere toekomst voor ons land. Stem op Steven Van Laethem, voor een stem die telt!____

bottom of page