top of page
Voor U visual solo.png

Marta Barandiy, lijsttrekker Europese lijst
Voor U maakt haar Europese lijsttrekker bekend: Maak kennis met de Belgisch-Oekraïense Marta Barandiy. “Zijn migranten die naar België komen bereid onze Europese waarden te verdedigen bij aanval van Rusland?”. Marta is docente aan de Vrije Universiteit van München. Ze spreekt 7 talen waaronder de 3 landstalen.

3 Comments


Ze heeft gelijk, maar Oekraïene is een verdeeld land:

https://en.wikipedia.org/wiki/Elections_in_Ukraine

Zet dat nu niet in het Nederlands want dan krijg je slechts een uiterst korte samenvatting. Daarom screenshot van de kaartjes:


Misschien moet Europa naast Oekraïens, Moldavisch en Georgisch daar we grote Russischtalige minderheden in Europa hebben niet alleen in de Baltische republieken en Russen die het regime ontvluchtten, maar binnenkort ook in Oekraïene, Moldavië en Georgië alvast ook Russisch als officiële Europese taal erkennen.

Like

Ik was zeker te stemmen op Voor U maar met dit bericht ben ik niet gelukkig. Ik sta helemaal niet achter de politiek van Europa betreffende Oekraïne dat alleen uit de impasse komt door onderhandelen. Spijtig maar ik moet nu verder zoeken aan wie ik mijn stem geef.

Like
Els Vdc
Els Vdc
een dag geleden
Replying to

inderdaad, ik ben dezelfde mening toegedaan. Goed partijprogramma voor de rest, maar dit is dan weer te kort door de bocht.

Like
bottom of page