top of page

VLAAMS-BRABANT

Voor U visual solo.png
Vandervelden.jpg
Didier Verbelen

6e opvolger

Vlaams parlement

Didier Verbelen is een ervaren en gedreven individu met een passie voor onze gemeenschap. Met 58 jaar levenservaring en een thuisbasis in Tielt-Winge, heeft Didier altijd het ondernemerspad bewandeld. Als voormalig eigenaar van diverse restaurants begrijpt hij als geen ander de last van overdreven belastingen die onze hardwerkende burgers dragen. Hij is vastbesloten om verandering te brengen, want zonder verandering riskeren we een economisch rampscenario.

Maar Didier's zorgen beperken zich niet tot de economie alleen. Hij is ook diep verontwaardigd over de behandeling van onze boeren. Zij verdienen respect voor hun harde werk en toewijding aan onze voedselvoorziening. Met Voor U zal Didier zich inzetten om de belangen van onze boeren te behartigen en hen de erkenning te geven die ze verdienen.

Daarnaast deelt Didier bezorgdheid over migratie. Het is een onderwerp dat openlijk moet worden besproken en aangepakt, maar altijd met respect voor onze eigen waarden en normen. Migratie moet mogelijk zijn, maar onder voorwaarden die gunstig zijn voor ons land en onze samenleving. Anders dreigen we nog sneller richting economische ontwrichting te gaan.

Met Didier Verbelen als onze vertegenwoordiger kunnen we rekenen op een stem voor verandering, respect en verantwoordelijkheid. Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.


-

bottom of page