top of page

VLAAMS-BRABANT

Voor U visual solo.png
Vandervelden.jpg
Theo Lavers

6e plaats

Vlaams parlement

Theo Lavers (64) uit Meise is manager consultant /ondernemer. Theo is industrieel ingenieur, volgde een bijkomende opleiding marketing en management, runde een eigen KMO en bouwde een jarenlange ervaring in leiding geven in kleine en grote bedrijven: hij is dan ook van alle markten thuis.

Voor Theo staan eerlijkheid en transparantie voorop. Als kleine jongen kwam hij al in opstand tegen onrecht en hypocrisie. Recht voor de raap is hij nog steeds: Theo zegt waar het op staat. Hij was reeds actief bij de NVA.

Theo wil een beter bestuur en daarbij moet de burger centraal staan. Beter bestuur begint bij het luisteren naar de inwoners , wederzijds respect en goede ideeën. Beter bestuur betekent een goed georganiseerde transparante en duidelijke staatstructuur in een land waar het leuk is om te werken, studeren en wonen. Een land waarin je kan ondernemen, genieten, winkelen en je kinderen zien opgroeien in veiligheid en gezondheid.

Theo volgt ook de nationale en Europese politiek op de voet. Vrijheid ,economie, minder belastinggeld verkwisten , ondernemen, pensioenen, sociale zekerheid mobiliteit en migratie boeien hem bijzonder.


___

bottom of page