top of page

VLAAMS-BRABANT

Voor U visual solo.png
Vandervelden.jpg
Tomas Garcia

3e plaats

Vlaams parlement

Tom Garcia (Antwerpen, 25 februari 1967) is zelfstandig reclameman met grote interesse voor migratie, integratie en gemeenschapsvorming. Tom woont in Dilbeek en staat op de derde plaats op onze lijst voor het Vlaams Parlement in de provincie Vlaams-Brabant.

Als migrantenzoon ontdekte hij al vroeg het belang van het verbinden van mensen door taal, cultuur en gemeenschap. Deze elementen vormen zowel persoonlijk als professioneel de rode draad in zijn levenspad. Na zijn afstuderen als vertaler-tolk, heeft Tom diverse rollen vervuld, van journalist en eindredacteur tot pionier in online berichtgeving, en uiteindelijk heeft hij een bloeiende creatieve carrière opgebouwd in reclame en marketing.

Gedreven door zijn diepe verbondenheid met Vlaanderen, heeft Tom hier een thuis gevonden waar hij zichzelf kon ontplooien en waar hij met open armen werd ontvangen door de gemeenschap. Zijn ervaring staat in schril contrast met het stereotype beeld dat soms wordt geschetst van de nore, gesloten en conservatieve Vlaming. Tom heeft de Vlamingen net altijd ervaren als warme en gastvrije mensen, vaak ruwe bolsters met een gouden hart. Vooral in een tijd waarin harde politieke retoriek de boventoon voert en de luidste roepers de aandacht krijgen, vindt Tom het belangrijk de nadruk te leggen op de positieve, mooie kant van de Vlaming.

Met Voor U streeft Tom naar een hernieuwde visie voor Vlaanderen, gebaseerd op sociale cohesie, openheid, en vooruitgang. Hij gelooft sterk in de kracht van cultuur en integratie als fundamenten voor een veerkrachtige en solidaire samenleving. Tom's hoop is om met Voor U een inspirerend verhaal te vertellen, een verhaal van hoop en verandering, waarbij de rijke diversiteit van Vlaanderen wordt omarmd en gekoesterd.


___

bottom of page